Serietips!

  • 04.12.2016 kl. 14:56


The Crown
 
 

Kalde, mørke vinterkvelder gir meg ofte mer lyst til å sitte inne og se serier enn ellers på året. Det føles faktisk som at jeg begynner å gå litt tom for gode, nye serier å se, slik at jeg ofte må ta til takke med noe middelmådig når det først er på tide å begynne på noe nytt. Denne gangen fikk jeg derimot et tips fra pappa om å se "The Crown" som Netflix nylig har lagt ut. Altså wow, denne serien fanget meg virkelig fra første sekund! Se traileren ovenfor for å få et innblikk i hva den handler om. Dere finner den som sagt på Netflix om det er interessant å ta seg en titt videre :-) Et tilleggstips er forresten at Netflix har fått en ny funksjon hvor man kan laste ned episoder slik at man kan se de uten internett senere! Jeg bruker å benytte meg av dette og ta med mobilen på trening når jeg skal kjøre langkjøringer/kardio. På denne måten slår man to fluer i en smekk og treningen blir plutselig litt gøyere! 

3 Kommentarer

Vilde

04.12.2016 kl. 21:33
Så jo spennende ut, dog ikke en serie HELT for meg, hehe! Kunne sett på den for bilenes skyld, haha :-D Neida, men kan godt hende jeg sjekker den ut en eller annen gang <3

CamillaMH

05.12.2016 kl. 20:15
Ser skikkelig spennende ut. :)

Lotta Salbuvik

06.12.2016 kl. 22:23
Jeg har hørt masse bra om den!

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits