New Hair By ReStyle

  • 05.11.2016 kl. 12:22

Sponset behandling

Loading image...


Grey hair, don´t care
 

Loading image...

Okeei dere, se på håret mitt da!! På mandag var jeg hos Randi på Restyle Hairdesign for å fikse opp i fargen og jammen brukte hun ikke litt av magien sin og fikk liv i lokkene igjen. Denne gangen valgte vi å gå for et enda gråere resultat enn sist, for jeg har virkelig fått dilla på iskalde hårtupper og mørkere bunn. Jeg synes det passer så godt til både ansiktet mitt og årstiden vi går inn i!

Jeg er forresten så sykt fornøyd med håret mitt etter jeg begynte å gå til Randi. Det høres sikkert betalt ut siden jeg får behandlingen sponset, men virkelig: jeg har aldri hatt så fint hår før! Vi snakket faktisk om det på mandag, at håret mitt har gått fra å være helt slitt og utvasket til å være sunt, glansfullt og at det nå holder på fargen bedre. Ikke nødvendigvis bare fordi det får god behandling mens jeg sitter i frisørstolen, men jeg har også fått så mange gode tips og triks til hvordan akkurat mitt hår bør bli behandles på hjemmebane. Ting jeg kanskje ikke har tenkt skikkelig over at jeg burde slutte eller starte med, samt bruk av produkter som skal gjøre underverk. Det har virkelig vært gull verdt for meg som har et såpass skjørt og nordisk hår! 

Loading image...

Loading image...

Her er forresten en av nøkkelproduktene Randi tipset meg om for den kommende sesongen. Stylingserien fra GHD har alt man trenger til festmånedene vi nå går inn i - og det må jeg si: denne serien har jeg elsket siden første gang jeg prøvde den. Jeg har hatt både hårspray, stylingbørste og varmespray derfra, og må si at min absolutte favoritt er varmesprayen. Jeg har nemlig prøvd uendelig mange merker og typer med varmebeskyttende, men "Heat protect spray" fra GHD er absolutt den jeg har tømt mest flasker av. Med andre ord får den en stor anbefaling fra meg om dere trenger nye produkter til førjulstiden eller rett og slett trenger litt fyll til årets ønskeliste ;-)Om dere vil lese mer om salongen Restyle Hairdesign kan dere besøke nettsiden deres HER eller følge de på deres facebookside hvor de legger ut mange fine før/etter-bilder og annen hårinspirasjon HER. Dessuten har de en kjempefin instagramkonto under brukernavnet @restylehairdesign og min favoritt: en snapchat med brukernavnet @restyletrd. For timebestilling kan dere legge inn booking HER, eller ringe 73 51 81 55. Jeg anbefaler Randi på det varmeste :-)

4 Kommentarer

Vilde

05.11.2016 kl. 12:56
Åh det ble jo bare helt nydelig <3

Anja

05.11.2016 kl. 20:43
Wow, så utrolig flott det ble! Har lyst på en lignende farge selv <3

CamillaMH

06.11.2016 kl. 00:23
Ser skikkelig fint ut

Anja

06.11.2016 kl. 13:57
Så fint det ble!

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits