Monday Morning

  • 24.10.2016 kl. 13:06

Loading image...


God mandag, fine lesere 


Loading image...


I dag har jeg vært i sving siden klokken 8 med en deleksamen jeg har i faget produkt og prisstrategi. Den skulle være levert inn til klokken 12 i dag, så da energinivået tok slutt sent i gårkveld var det bare å skru alarmklokken på tidlig og ta kvelden. Selve oppgaven har jeg holdt på med en uke nå og innebar blant annet et simuleringsspill hvor man skulle "leke" markedsfører. Sykt spesielt opplegg til å være eksamen, men gøy å ha prøvd noe litt annet enn de faste skriftlige variantene hvor man gjør alt på noen timer i et dystert og minimalt inspirerende eksamenslokale. Nå gjenstår bare en gruppeinnlevering i dette faget - så er produkt og prisstrategi i boks.

Apropos, hvor sykt er det forresten ikke at jeg straks er halvveis i studiet mitt? Dere som har fulgt meg en stund vet hvor stort det var for meg å bli ferdig med videregående og flytte til Trondheim med kjæresten. Helt ærlig så holder jeg jo fortsatt på å prøve å bli vandt til det? Men når jeg tenker over at jeg er halvveis så føler jeg at jeg må begynne å planlegge hva jeg vil videre allerede.. Jeg er jo absolutt ikke klar for å legge meg i tankeboksen angående videre utdanning enda kjenner jeg - så vi får heller håpe at det resterende 1,5 året går litt saktere. 

5 Kommentarer

Camilla Reberg

24.10.2016 kl. 16:34
Så fin blogg du har! Artig at det var en liten twist i eksamen da :)

Ha en fin mandag videre <3

Vilde

24.10.2016 kl. 16:57
Så bra jobba, stå på videre! :D

Emma

24.10.2016 kl. 20:43
Så flink du er! Stå på :) Lykke til!

"FINANSFRUEN"

25.10.2016 kl. 15:17
Så fin blogg du har! Lykke til videre med studiene ;)

tonjesl

25.10.2016 kl. 18:17
Haha - ikke for å drepe optimismen din men jeg kan love deg at det hvertfall ikke kommer til å gå noe saktere! Tar et semester i London nå, og når jeg kommer tilbake etter jul skal jeg plutselig skrive bacheloroppgaven og bli 'ferdig' utdannet.. samtidig føles det som om jeg flyttet til Bergen for under ett år siden, til tross for at jeg har bodd der i to og et halvt år 😅 så det er bare å nyte dagene som de kommer, og ikke stresse med veien videre - plutselig kommer det.

Masse lykke til med den resterende oppgaven, finis :-)

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits