Cabin Life

  • 08.10.2016 kl. 14:26

Processed with VSCO with a5 preset


Hei fine dere  I går ankom jeg Førde tidlig på morgenen etter en kald og lang busstur med lite søvn. Derfor ble jeg liggende å duppe av i sengen nesten helt til Mamma var ferdig på jobb. Etterhvert bestemte vi oss for å pakke sammen tingene og dra på hytta en tur nå i helgen. Så, nå oppdaterer jeg dere altså fra vinterhagen i hytta med solstrålen rett i ansiktet. FOR et deilig vær det er om dagene! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetI dag har vi allerede rukket en liten fjelltur. Det var overhode ikke planlagt fra min side, så da ble antrekket intet mindre enn en kosebukse og noen hullete, gamle treningssko som har stått på hytta så lenge jeg kan huske. Fresht? ikke så veldig, men herregud - den fjellturen gjorde godt for sjela uansett! Det begynner å bli lange mellomrom mellom hver gang jeg er ute i naturen nå som jeg bor i Trondheim, så det gjelder virkelig å utnytte seg av den fantastiske naturen når jeg er hjemme på besøk. - og i alle fall når jeg er på hytta, her er det nemlig helt vilt vakkert. 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg hive meg i dusjen før vi setter kursen for å besøke bestemor. Det skal bli så koselig ♥ Vi snakkes! 

4 Kommentarer

CamillaMH

09.10.2016 kl. 00:01
Ser skikkelig koselig ut:)

09.10.2016 kl. 01:55
Har du hytte i ytre Fjaler? Så gøy :D slekt òg?

Toril Hornnes

09.10.2016 kl. 09:49
Anonym: Det stemmer! Hytte i Korssund og slekt i Skifjorden :D

Charlotte Tunes

09.10.2016 kl. 17:05
Ser helt fantastisk ut! Nyt søndagen <3

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits