Denne høsten vil jeg ..

  • 14.10.2016 kl. 17:08

Loading image...
 

Besøke venninner i Oslo og Bergen

Dette året har flere av venninnene mine også begynt å studere, så nå er vi virkelig spredd utover hele landet. Jeg har vært på besøk hos noen allerede, men det var før de kom i gang med skolen og dagliglivet, så nå har jeg lyst å besøke igjen for å se hvordan de har det! Søsteren min har også flyttet, denne gangen hele veien til Ås - og det er uten tvil første prioritet å dra dit neste gang jeg får tid til å fly avsted. 

Bytte ut serier med pensumlesing 

Jeg trenger vel ikke å si mer enn at eksamenstiden nærmer seg .. 

Planlegge resten av blåturen

Som jeg fortalte i dette innlegget har jeg fått ansvar for å planlegge en blåtur for jentegjengen, og siden vi drar i påsken kjenner jeg at jeg har lyst til å få alt på plass før dette året er omme. Nå er jo både flybilletter og overnatting i boks, men jeg har litt penger igjen i budsjettet som jeg har planlagt å bruke på diverse greier som gjør opplevelsen litt mer gjennomført. Disse greiene må jeg altså hive meg rundt og få på plass i løpet av høsten slik at jeg får ro i sjela og bare kan glede meg til å overraske jentene 

Opprettholde den gode turgåingsrutinen

Jeg har sagt det tidligere, men så langt denne høsten har jeg altså i stor grad tatt beina fatt og gått dit jeg skal. Det har vært utrolig deilig, for da føler jeg meg enkelt og greit litt sprekere i hverdagen. Dette er noe jeg har lyst å fortsette med. 2000 steg ekstra i måneden er resultatet så langt og det vil jeg gjerne klare å opprettholde! 

Skaffe meg en jobb

Oh well, lettere sagt en gjort. Dette har jeg prøvd på en stund nå, men jobbmarkedet i Trondheim ser ut til å være stappfullt av studenter på jakt etter deltidsstillinger. Men, det er viktig å ikke gi opp! Jeg har nemlig sååå lyst å ha litt mer å gjøre i hverdagen siden vi har så få forelesninger, og ikke minst så hadde det vært utrolig gøy å bli kjent med nye mennesker og få noen kollegaer i Trondheim! 
 

Loading image...
 

Spise renere og trene mer jevnlig

Denne er faktisk på god glid allerede! Jeg har blitt helt gal etter smoothies til frokost og nå som jeg er hjemme i Førde får jeg masse input fra familien på gode, sunne matvarer. Mamma, pappa og søsteren min er nemlig superdedikerte når det kommer til sunn mat, så her er det mye inspirasjon å hente! Når det kommer til trening har jeg fått en god flyt som inkluderer både styrke- og kondisjonstrening. Treningssenteret i Trondheim ligger nemlig meganært leiligheten, så nå er det "no excuses". Det er sykt å si det - men jeg gleder meg faktisk til å komme tilbake til Trondheim i morgen så jeg får trent igjen. 

Tvinge med meg Markus på roadtrip/harryhandel

Jaa, jeg elsker å dra på roadtrips - og ihvertfall når målet er harryhandel i Sverige, haha! 

Kjøpe meg ny mobil 

Ohh yess, I need a new ring-riing! En 7 plus står øverst på ønskelisten, og kommer nok til å bli investert i om ikke så altfor lenge. For øyeblikket har jeg en iPhone 5s som har holdt ut med meg i snart 2,5 år og som nå synger på sitt siste vers. I sommer fikk den seg et lite dykk i vasken under en fest og etter det har den hengt seg opp oftere og oftere og blitt ganske så treg. Men, det verste er nok at minnelageret er fullt uansett hvor mye jeg sletter - og man får liksom ikke utnyttet potensiale i mobilen når man må slette 3 apper for å få plass til 10 nye bilder. 

Bli flinkere til å ta levende bilder 

Dette har jeg nok sagt før, men jeg har altså utrolig lyst til å bli flinkere til å ta med kameraet ut og fange flere øyeblikk. De fleste av bildene på denne bloggen er ganske så oppstilt, og jeg synes det hadde vært gøy å få inn litt flere hverdagsglimt her inne også. 
 

Loading image...

5 Kommentarer

Martine Ellefsen

14.10.2016 kl. 18:11
Høres ut som noen bra mål for høsten :) Hverdagsbilder er alltid gøy å se! :)

God helg <3

Vilde

14.10.2016 kl. 21:56
superherlig!! masse fine mål, lykke til <3

CamillaMH

14.10.2016 kl. 22:35
Skikkelig bra med slike innlegg:)

Maja

22.10.2016 kl. 12:35
Hvor er leppestiften fra? :)

Toril Hornnes

24.10.2016 kl. 12:41
Maja: Denne er fra NYX i fargen Stockholm <3

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits