Velvet dreams

  • 06.10.2016 kl. 18:47

Loading image...


1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her ⋅ 6. her ⋅ 7. her 
8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her ⋅ 11. her ⋅ 12. her ⋅ 13. her 


Goood kveld, jenter! I dag kjenner jeg virkelig at humøret er på topp. Kanskje det er fordi jeg fikk startet dagen med en skikkelig knall treningsøkt, kanskje det er fordi jeg drar hjem til mamma og pappa i kveld eller muligens kjenner jeg på mestringsfølelse etter jobbintervjuet jeg hadde i dag? Ikke at jeg har fått jobben eller noe, men denne gangen beholdt jeg virkelig roen i forkant og synes også at jeg svarte på spørsmålene ganske så bra. Jeg tørr ikke å håpe på for mye, men uansett hvordan det går så tar jeg ihvertfall med meg erfaringen fra et bra intervju i dag :-) 

Ellers satt jeg akkurat og tittet gjennom Nelly for å få timene frem mot bussavgang til å fly. Jeg ser at både Nelly og mange andre butikker satser stort på fløyelsplagg denne sesongen - en trend jeg synes er vanvittig kul! Det er artig når det er et materiale som trender - ikke bare enkelte plagg. Fløyel har ikke vært i trendbildet på lenge, så for min del er det absolutt velkommen tilbake. Jeg vet ikke om dere har sett de populære off-shoulder fløyelstoppene på Bikbok? Det var uten tvil disse som gjorde at jeg virkelig falt pladask for trenden. FOR et stilig festplagg! Ellers må jo jeg si at nummer 2, 10, 13 & 6 i kollasjen ovenfor er store favoritter. 

1 Kommentar

CamillaMH

08.10.2016 kl. 01:55
Så stilige

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits