Ukens filmtips #24

  • 07.10.2016 kl. 11:10

Loading image...

Naked Among Wolves ······

Sjanger: Drama / Historie / Krig
Se denne dersom du liker: The Boy In The Striped Pyjamas

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har en greie for filmer fra andre verdenskrig, så når jeg oppdaget at det var kommet en ny på Netflix var det bare å samle troppene (Markus, godteriet og dyna) til filmkveld. Filmen knuste alt av forventninger og var virkelig gripende. Det er sjeldent jeg sitter med hjertet i halsen helt fra første sekund, for det bruker jo å være en form for dramaturgisk oppbygning - men i Naked Among Wolves er det virkelig linet opp med rystende handlinger fra start til slutt. Denne anbefaler jeg virkelig å se uansett om du er glad i krigsfilmer eller ikke. Det er viktig å bli minnet på hvor fæl verden har vært for å forhindre at vi noen gang faller tilbake dit, og i denne filmen er det ingen tvil om at vi får se det grusomme som skjedde i konsentrasjonsleirene i Tyskland. 

Eat Pray Love ······

Sjanger: Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: Notting Hill / Letters to Juliet

Kosefilm!! Denne regner jeg egentlig med at de fleste av dere har sett? Jeg for min del hadde helt glemt den bort, men fant den frem igjen for noen uker siden. Dette er nemlig en sånn film som man kan se når man har en sånn dag. Og med en "sånn dag" mener jeg en dag hvor man er så sliten og lei at det ikke er fysisk mulig å gjøre annet enn å innta sengen og sette på en film som lar deg bruke hodet minst mulig. En "sånn dag" hadde jeg altså for noen uker siden, og da må jeg si at jeg falt litt for denne filmen på nytt. Ikke at den er superspennende eller veldig underholdende, men den er utrolig skjønn og varm - og det holder i lange baner på en "sånn dag". 

Tallulah ······

Sjanger: Komedie / Drama / Romantikk
Se denne dersom du liker: ?

Den nye Netflix Original filmen! Jeg må egentlig bare hoppe til poenget med en gang: Denne filmen elsket jeg!! Jeg elsker når det kommer originale filmer som gir en viss grad av overraskelse og nye handlinger enn det man har sett gang på gang tidligere. Tallulah gjorde virkelig det - i så stor grad at jeg ikke engang kommer på en film å sammenligne den med. Tallulah handler i korte trekk om en hjemløs jente som plutselig finner seg i en situasjon hvor hun har kidnappet et barn. I filmen lærer hun barnet å kjenne mens hun stadig prøver å ikke bli oppdaget. Handlingen er selvsagt mer innviklet enn som så, men dere får heller se filmen så jeg ikke avslører alt og dermed ødelegger følelsen av å se et nytt og uforventet konsept. Anbefales virkelig! 

1 Kommentar

CamillaMH

08.10.2016 kl. 02:03
Har veldig lyst til å se TALLULAH

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits