Høsttrend: Gull i ørene

  • 25.10.2016 kl. 11:27

Loading image...

 

1. her ⋅ 2. her ⋅ 3. her ⋅ 4. her ⋅ 5. her Loading image...

6. her ⋅ 7. her ⋅ 8. her ⋅ 9. her ⋅ 10. her


Loading image...

Det begynner å bli en stund siden sist jeg brukte store, glitrende øredobber. Jeg har vel synes at det ofte kan bli litt too much, men nå som stilen min er blitt så enkel er det vel på tide å ta tilbake glamfaktoren igjen? Oh yess, ingen tvil om at det er det som er planen - i alle fall nå frem mot jul. I disse dager bugner det jo av lekre øredobber i Nelly sin tilbehørs-kategori. Det syke er at de fleste får man kjøpt til under hundrelappen, - med andre ord ikke store prisen å betale for å få antrekket opp på ett nytt nivå. De aller største variantene med diamanter kommer jeg nok til å spare til julebord og julaften sammen med helt enkle antrekk i sort, hvitt eller rødt. Men slike som jeg har på bildene (fra Gina Tricot) kommer uten tvil til å bli hyppig brukt i tiden som kommer :-) 

4 Kommentarer

Heidi Angelica

25.10.2016 kl. 18:04
Så mye fint! Selv har jeg handlet en del smykker til en veldig grei pris på Nelly:-)

Astrid

30.10.2016 kl. 08:46
Elsket stjernene (nr. 4)!

Lotta Salbuvik

30.10.2016 kl. 19:53
nr 10 var såå fin!

Tina Einarsen

31.10.2016 kl. 22:53
Likte øreringene du hadde på bildene! De var så enkle men likevel elegante. Savner litt å kunne bruke øreringer selv da jeg har utvidelser i ørene mine :-/

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits