Matte Høstnegler

  • 26.09.2016 kl. 15:19

Loading image...
 

The perfect combo for fall


Loading image...

Det er ingen tvil om at det var love at first sight da fargen "Barefoot in Barcelona" fra OPI dukket opp på flyplassen i Rhodos. Jeg måtte bare få den med meg hjem og siden det øyeblikket har den vært stuck på fingertuppene mine. Jeg bruker egentlig å bli fort lei av fargen jeg har på neglene, og bytter vanligvis til noe nytt hver gang jeg går over med lakk. Men denne har jeg altså brukt i flere uker i strekk - og er fortsatt så glad i den at jeg må gløtte bort på hendene mine med jevne mellomrom for å nyte synet. Fargen er rett og slett perfekt nå til høsten: den passer til alle klær og gir til og med en liten boost til brunfargen :-) 

Forrige uke var jeg en tur på Trondheim Torg for å titte med noen venninner og fant til min store glede den matte top coaten fra Depend på H&M. Ikke nok med at den allerede var billig - men nå var det faktisk på tilbud til bare 25 kroner! Jeg har vært på utkikk etter en matt top coat i en liten evighet nå, men synes ikke at det er verdt å kjøpe variantene fra dior eller chanel som koster fletta i forhold. Denne fra Depend gjør akkurat samme tjenesten - og ikke minst så setter den virkelig prikken over i`en til fargen "Barefoot in Barcelona". Om man bruker det på bare en finger for litt variasjon eller på hele hånden er opp til en selv - personlig synes jeg begge deler er råkult! 

4 Kommentarer

Henriette Celin

26.09.2016 kl. 15:46
For en nydelig lakk! og herlig å ha en top coat som gjør lakken matt :-D

Vilde

26.09.2016 kl. 16:04
ååh skikkelig fine!! :D

CamillaMH

26.09.2016 kl. 23:41
Stilige farger.

07.10.2016 kl. 22:00
Neglelakken ser skikkelig pen ut! Spesiell farge.

www.adaydreamortwo.blogspot.com

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits