Late night workout

  • 01.11.2016 kl. 22:27

Loading image...

Loading image...

Nå var det på tide med en oppdatering igjen! Jeg vet ikke helt hva som skjer med meg og bloggen denne høsten, for det går virkelig i berg-og-dalbaner her inne. Jeg synes jo at det er SÅ gøy å holde på med, men jeg merker også at blogging begynner å bli mindre viktig for meg og at jeg rett og slett har litt andre verdier enn jeg har hatt tidligere. Kanskje jeg må bli litt flinkere til å dele mer betydningsfulle ting her inne? Eller kanskje det bare er OK å ha en blogg som ikke oppdateres hver eneste dag? Hold ut med meg en stund til, så skal jeg se hva jeg finner ut av :-) 

En ting jeg derimot virkelig er motivert til for tiden er trening, og i dag var det allerede tid for ukas andre økt: Geriljaintervaller og Iitt styrke på stumpen. I motsetning til tidligere er jeg nå mer innstilt på roligere, men lengre økter slik at jeg heller kan trene flere ganger i uken enn når man trener knallhardt. Det er en god avkobling - for tro meg; det er godt å ha litt tid for seg selv også når man bor oppå fire andre mennesker :-) Jeg håper bare motivasjonen vedvarer! Ellers (godt medviten om at dette innlegget nå blir enda mer rotete) må jeg bare dele en god nyhet: JEG har fått meg JOBB! .. Men det forteller jeg mer om senere! 

2 Kommentarer

Astrid

02.11.2016 kl. 14:49
Helt greit å ikke oppdater bloggen hver dagen. Som du selv foreslår kan du jo skrive om det som opptar deg. Er du opptatt av trening en periode kan du skrive om det, er du opptatt av familien en periode kan du skrive om familieverdier.

Emma

03.11.2016 kl. 20:57
Herlig blogg du har!

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits