Sephora Face Masks

  • 28.11.2016 kl. 18:59

Loading image...


A QUICK TOUCH UP ON THE WINTER SKIN
 

Loading image...

Loading image...

Heihei, fra en sliten student! Da var eksamen nummer 1 av 3 i boks, og jeg kjenner at energinivået har vært på bunn siden jeg kom hjem i 15-tiden. Ingen tvil om at det tar på å sitte helt konsentrert og tømme hodet slik i fem timer i strekk! Men, likevel så hadde jeg lyst å titte innom bloggen en tur og komme med et aldri så lite tips for å forbedre vinterhuden. Selv har jeg problemer med at huden bryter ut om vinteren - og ikke bare det, men den blir utrolig tørr i tillegg. Derfor synes jeg at det er så vanskelig å vite hva man skal gjøre med den. Heldigvis har jeg funnet en krem (Sensai sin Moist Emulsion) som tar seg av det aller verste, men likevel er det noen problemer igjen som ikke gir slipp. I et desperat forsøk på å ta knekken på de siste problemene hamstret jeg inn en hel haug med ansiktsmasker da jeg var på Sephora i Rhodos. Ikke nødvendigvis fordi jeg hadde så stor tro på at dette skulle funke (det er jo tross alt veldig billige produkt), men fordi jeg elsker å prøve nye ting og ikke minst fordi det hadde vært revolusjonerende om det faktisk funket. 

Nå skal jeg ikke skryte på disse maskene å si at de er revolusjonerende, men jeg må si at det er utrolig kjekt å ha de liggende klar til bruk i en skuff når huden er på sitt verste i vinter. Det er jo lite som slår spakvelder med seg selv når mørket har lagt seg og kulden herjer ute, og faktisk så må jeg si at jeg føler meg nokså fresh etter å ha brukt dem. Den lyserosa "Pearlface" og den røde "Pomegranat" er mine favoritter så langt. Begge disse etterlot huden babymyk med en glød som har vært fraværende siden sist jeg så solen, så der er jeg med andre ord veldig godt fornøyd! Så folkens: husk å notere noen pakker av disse på handlelista neste gang dere skal ut på reise. (Eller kanskje legg de inn på ønskelista til noen dere vet skal innom et sted som har Sephora før jul? :-))

3 Kommentarer

Victoria Larsen

28.11.2016 kl. 19:19
Ser gode ut!

CamillaMH

29.11.2016 kl. 00:27
Har ikke hørt om dem

krist.in

29.11.2016 kl. 15:14
Jeg pleier også hamstre litt av disse når jeg er på tur! Herlig å bare ha liggende for en liten chillekveld eller en oppfriskning på huden!

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits