Back at it!

  • 23.09.2016 kl. 18:17

Loading image...

Okei, det har vært en dårlig start på bloggingen denne høsten - men nå kjenner jeg at det er på tide å komme i gang igjen! Jeg har manglet litt motivasjon av ulike grunner - kanskje i hovedsak fordi min blogpartner in crime Hedda ikke er i byen lenger, så nå er jeg litt alene med bloggingen igjen. Men, etter noen ukers pause kjenner jeg virkelig at det er noe som mangler. Jeg trenger en plattform å dele bilder og tekster på - og jeg er avhengig av å kunne utfolde meg kreativt for å trives i egen hverdag. Så ja: Im back! 

De siste dagene har jeg brukt til å forhåndsskrive innlegg og ellers prøvd å komme på ulike ideer til hva jeg kan skrive om fremover. Jeg har mange planer, så jeg håper virkelig at dere vil følge meg videre! Og forresten; tusen takk til dere som har kontaktet meg på privaten og sagt at dere savner mine hyppige oppdateringer - det betyr nok mer enn dere tror for meg! Vi snakkes ♥

3 Kommentarer

Henriette Celin

23.09.2016 kl. 18:56
Har savnet innlegg fra deg ja, bra du er tilbake :-D

Men kan skjønne det har vært vanskelig uten bloggpartneren din ;-)

Måtte du ha en fin kveld!

Rebecca

24.09.2016 kl. 00:25
wee, det er gode nyheter å høre :D :D

CamillaMH

24.09.2016 kl. 01:35
Så fine bilder. :)

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits