Those small details

  • 19.06.2016 kl. 19:51

Loading image...

Loading image...

Når jeg ønsker å gå i comfy klær hele dagen fokuserer jeg ofte på detaljene for å unngå et slapt uttrykk. Heldigvis kommer man utrolig langt bare ved å legge inn noen krøller i håret og ta på seg noen enkle smykker rundt halsen. I disse dager er jo chockers virkelig i vinden, så ved å ta på seg det sammen med for eksempel en enkel t-skjorte sikrer man et moteriktig preg på det hele. Jeg synes denne i sølv er perfekt, siden den har en classy preg over seg. Den er fra Gina Tricot, og jeg tror prisen lå på ca 80 kroner. 

Beklager så mye for sen oppdatering forresten! I dag har jeg tilbrakt dagen på fjelltur med pappa og en venninne og etter jeg kom hjem har jeg gjort litt research på mobilpriser. På fredag var jeg nemlig ute med en gjeng, og plutselig gikk det litt hardt for seg og mobilen fikk seg et dykk i vasken. SYKT typisk etter at jeg bare et par dager før skrøt til mamma om hvor fornøyd jeg var med at jeg ikke hadde hatt noen mobilproblem på to år. Nå aktiveres talekontroll flere ganger i minuttet og ringer glatt gjennom hele kontaktlista på et par timer. Så, jeg måtte bare slå av hele greia og satse på at det ikke er noen nødstilfeller de neste dagene. Apropos uflaks klarte jeg akkurat å velte en pakke med mozzarella-"juice" utover hele macbooken også, heldigvis fikk jeg tørket det før det gikk inn i selve dataen da. Så selv om den overlevde må jeg bare si det: .. dette er tydeligvis ikke helt min helg :):)

5 Kommentarer

Henriette Celin

19.06.2016 kl. 22:23
Et superfint choker smykke!

Og så herlig med fjelltur. Av og til er jeg også bare veldig uheldig med alt. Kjedelig ;-P

Maria Jansen

19.06.2016 kl. 22:24
Så fine smykker, så enkle, men samtidig så gjør de mye med et antrekk :)

Så synd at mobilen din ikke fungerer, håper du får ny eller får fikset den kjapt, virkelig ikke kjekt når slikt skjer. Bra det gikk fint med dataen din i alle fall!

Ønsker deg en fin uke :)

CamillaMH

20.06.2016 kl. 01:05
Stilig smykke

smia

20.06.2016 kl. 12:42
Så fine smykker:D

Julie

20.06.2016 kl. 23:13
Så nydelige smykker! Jeg er egentlig ikke så stor fan av chockers, men dette var nydelig! :)

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits