Oppskrift: eggehakk

  • 30.07.2015 kl. 09:25

Loading image...

Heisann morgenfugler ♥ P tide med en ny oppskrift! - og denne hper jeg virkelig dere biter dere merke i, for den er nemlig en av mine frokostfavoritter! Oppskriften fant jeg i enLCHF-kokebok for en stund siden og etterdet har det blitt laget gang p gang. Eggehakk er perfekt som pleggp grove rundstykker, gjerne kombinert med kalkunskinke eller rkelaks. Mums! Anbefaler virkeligalle prve :-) Det er jo ikke s ofte noe s enkelt er S godt!

Loading image...

2 egg 1 ss majones 1 ts lettrmme 1/2 ts sitronsaft littsalt/pepper

Start med kokeeggene i 7 minutter, fr du skyller dem i kaldt vann. Skrell de og kutt de deretter opp i sm biter. Legg de s over i en skl og bland inn majones, rmme og sitronsaft. Smak til med salt og pepper til slutt. Ha gjerne i litt annet krydder ogs, jeg har hrt at det skal vre godt med dill, men det har jeg ikke rukket smake selv. Om dere prver m dere si ifra hvordan det blir! I dag lagdejeg ogs en liten vannmelon-smoothie p siden som ikkefalt helt i smak. Jeg blandet i litt kokosmelk, men siden jeg ikke hadde fryst vannmelon ble det s lunkent og ufresht at den ble kastet i vasken. N har jeg i hvert fall plassert vannmelon i fryseren s jeg er klar for et nytt forsk i morgen! ;-)

Loading image...

Loading image...

Bon appetit!

18 Kommentarer

Iselin Rene

30.07.2015 kl. 09:57
Det s helt utrolig godt ut :)

Karoline Marie

30.07.2015 kl. 10:08
Det hrtes utrolig godt ut! Spiser veldig mye kokt egg, eggerre og speilegg, men greit med litt variasjon av og til :p

Toril Hornnes

30.07.2015 kl. 10:10
Karoline Marie: Ikke sant! Spiser mye av det samme, men m nok si at eggehakk er litt bedre! (Litt mindre sunt og da, men!)

Toril Hornnes

30.07.2015 kl. 10:10
Iselin Rene: Det er det ogs! :-D

kristin

30.07.2015 kl. 12:18
nam, s godt det s ut !

liseannie

30.07.2015 kl. 12:30
jj, det hrtes skikkelig godt ut!

Fr se om jeg ikke m finne frem kentwooden og bake rundstykker bare av den rsak prve eggehakk :)

Christina i London!

30.07.2015 kl. 16:04
Mmm, egg mayo kaller vi det i England, eller eggesalat :) Det er supergodt!! Kjempegodt tilsette litt carry ogs for en litt spennende og annerledes smak ;)

Marie N. H-S

30.07.2015 kl. 19:16
S utrolig fin blogg du har, og mange fine bilder :) S utrolig godt ut og ikke minst veldig delikat!

Synne Jrgensen Livang

30.07.2015 kl. 22:04
Nam:) Jeg spiser utrolig mye egg p sndager i forskjellig form, s dette skal testes ut!

l e n a j e n s e n

30.07.2015 kl. 23:14
nam! det s utrolig godt ut! dette m jeg prve :) flotte bilder ogs :)

Toril Hornnes

31.07.2015 kl. 00:05
kristin: Det er kjempegodt! :-D

Toril Hornnes

31.07.2015 kl. 00:05
liseannie: Det anbefaler jeg deg virkelig gjre! Du vil ikke angre :-D

Toril Hornnes

31.07.2015 kl. 00:05
Christina i London!: Herreguud, carry hres nydelig ut i lag med dette! Skal absolutt prve det ut :-D Tusen takk for tips, ste <3

Toril Hornnes

31.07.2015 kl. 00:06
Marie N. H: Hjertelig takk for det, Marie <3

Toril Hornnes

31.07.2015 kl. 00:06
Synne Jrgensen Livang: Haha, sndager er absolutt den store eggedagen! Det er liksom da man har tid til gjr det skikkelig :-)

Toril Hornnes

31.07.2015 kl. 00:07
l e n a j e n s e n: Det m du s absolutt gjre! :-D Tusen takk <3

Angela

31.07.2015 kl. 09:47
S digg dette s ut! Herlig nr kan kan nyyyte med god samvittighet! :-)

fin dag til deg!

Toril Hornnes

31.07.2015 kl. 11:02
Angela: Ikke sant! :-D

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt skrive blogg ved siden av studiene mine p BI. Her inne nsker jeg utfolde meg kreativt, dele sm og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du vre!

Sk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits