This months Glossybox

  • 13.07.2015 kl. 12:41

Loading image...

Wihuu ♥ Månedens glossybox er ankommet og denne gangen i en veldig fargerik utgave! Glossybox har nemlig inngått et samarbeid med Carolina Gynning for å lage denne esken, og resultatet ble så bra! Tror faktisk dette er min absolutte favoritteske så langt. Alle produktene passet meg midt i blinken, og jeg er helt sikker på at ingen av dem blir stående ubrukt som skapfyll. Jeg er så fornøyd! 

Loading image...

PAKKEN INNEHOLDER

· Sebastian Professional Hårspray ·
· Noxidoxi Base Serum ·
· Lulu DK Tattoos ·
· Lollipops Paris Lip Balm ·
· Make Up Store Neglelakk · 


Loading image...

Denne gangen blir det vanskelig å velge ut en favoritt.. Jeg likte jo alt så godt! Men, med tanke på at det er sommer og hvilke produkter jeg liker best å bruke nå så er det nok tatoveringene, hårsprayen og neglelakken som regjerer. Altså, de tatoveringene blir jo sååå fine på solbrun hud kombinert med enkle antrekk. Tror jeg skal spare mine til en sommerfest senere, så får jeg den perfekte finishen til festantrekket!

Hårsprayen fra Sebastian falt jeg forresten helt pladask for. Holdet er superbra, den er tynger ikke ned håret og jeg elsket den lille størrelsen på flasken. - Perfekt til å ta med seg på tur! Jeg får heller kjøpe meg en stor flaske til hjemmebruk senere! Denne MÅ jeg bare ha tilgjengelig. Neglelakken i mintfarge har jeg brukt fast den siste uken, fargen er jo både skjønn og nydelig. Synes akkurat denne blir spesielt fin på tærne når man har på sandaler som bare viser et hint av fargen. Altså, det er ikke mye mer som skal til for å løfte sommerantrekket et ekstra hakk! 

Loading image...

Dersom du vil begynne å abonnere på Glossybox, og dermed motta fem utvalgte skjønnhetsprodukter hver måned kan du melde deg på her. Før abonnementet begynner å rulle har du mulighet til å fylle ut din egen skjønnhetsprofil som gjør at de tilpasser produktene i esken slik at de passer deg!

1 Kommentar

Hannehm

13.07.2015 kl. 22:08
neglelakken var kjempefin :D

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits