Samsung NX300

  • 07.11.2014 kl. 16:37

Image and video hosting by TinyPic

- A review of my camera - 

Da jeg kjøpte det lille Samsung kameraet fikk jeg mange spørsmål om jeg kunne skrive et eget innlegg om det, og selvsagt kan jeg det! Jeg måtte bare få prøve det ut en stund og bli kjent med det for å vite hva jeg ville skrive :-) Først vil jeg starte med å si at kameraet har gått over all forventning, og at jeg ikke angrer et sekund på kjøpet. Kameraet har en vekt som er upåklagelig og et design som rett og slett er rålekkert! Et annet pluss med kameraet som jeg setter veldig stor pris på er at man slipper alt styr med kabler og ledninger, siden kameraet har en WiFi-funksjon som lar deg koble opp til dataen, tven eller mobilen din bare ved å trykke på en knapp. - På denne måten får man overført bildene bare på knappe sekunder!

Er du blogger eller bare liker å være med på bildet selv, så kan du veldig enkelt koble kameraet opp til mobilen via en app som fungerer som en fjernkontroll! Da får du opp kameraskjermen på mobilen, og har full oversikt over hvordan bildet faktisk blir. Helt genialt spør du meg! ♥ Akkurat dette var litt styr med i begynnelsen siden IOSen på iPhone ikke støttet kameraet (siden det er fra Samsung), men nå er det heldigvis ordnet! 

Image and video hosting by TinyPic

Vil man bruke kameraet til film er dette kameraet midt i blinken. Du sitter nemlig igjen med en krystallklar HD.kvalitet på videoene som er helt upåklagelig. Jeg har ikke fått prøvd denne funksjonen så mye selv, men de få klippene jeg har tatt har virkelig overrasket meg! Jeg skal prøve å lage en video til dere om ikke så lenge sånn at dere får se ♥

Kameraet finnes i både hvitt og svart, har 20,3 megapixler, fantastisk lukkertid (1/6000 sekund!), rask autofokus (8 bilder per sekund!) og ikke minst en touchskjerm som jeg har blitt veldig glad i! Selv brukte jeg mye tid på å lete etter en billig og trygg side å kjøpe kameraet på, og endte til slutt opp med å bestille det fra Net on Net (her) for bare 3500 kroner - en pris som virkelig er verdt å betale for et så bra kamera! Da fikk jeg med et 18-55 mm objektiv, reim, blits og redigeringsprogrammet "Lightroom" som har blitt min nye favoritt! (Tenkte jeg skulle skrive om selve redigeringsprogrammet ved en senere anledning.) Blitsen har jeg ikke tatt med på bildene, men den er ekstern og kan enkelt festes på toppen av kameraet ved et lite klikk! Siden jeg foretrekker naturlig lys har jeg ikke brukt den så mye, men nå som vinteren kommer kan det nok hende at også den blir tatt mer i bruk :-)

3 Kommentarer

Makeup By Jenny

07.11.2014 kl. 18:00
Wow, det hørtes utrolig bra ut! Ønsker meg nytt kamera selv, men er ikke sånn veldig flink på akkurat den fronten :p

Lilly Christina

08.11.2014 kl. 00:36
Vet du om det er stor forskjell på denne og samsung nx2000? :D

Toril Hornnes

08.11.2014 kl. 16:16
L I L L Y C H R I S T I N A: Du det vet jeg faktisk ikke! En ting du kan gjør er å google "Samsung nx300 vs Samsung Nx2000, så kommer det nok opp noe :-)

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits