Brun uten syden

  • 02.07.2014 kl. 17:35

/ sponset produkt 

Da jeg var innom "din salong negler" fikk jeg med en Sunspa hjem for å teste ut. For oss som ikke skal til syden tidligere enn i august, er det jo veldig greit å kunne jukse til seg brunfarge før avreise. De fleste av mine venner kommer ihvertfall hjem kullsorte i disse dager, og da skal jeg love dere at det er litt kjipt å være den bleike i gjengen! Derfor ble jeg så glad for å få med meg denne hjem, for sunspa er nemlig min redning til dette lille luksusproblemet!   "Sunspa body fitness" er perfekt for meg siden jeg trener en del. Den er nemlig 33% sterkere enn de vanlige, og holder derfor godt uansett om man er på trening og svetter. Genialt! Body Fitness gir en utrolig fin og naturlig brunfarge. Her om dagen fikk jeg faktisk en hel haug med komplement og spørsmål om jeg hadde vært i syden eller tatt sol, haha! 

Det aller beste med denne selvbruningen er at du slipper å smøre den på, siden den har spraymekanisme. Det eneste du gjør er å spraye den med 15-20 cm avstand rett på kroppen, og så er du ferdig! Så jenter, om dere er ute etter en skikkelig god og holdbar selvbruning for å bygge opp brunfargen uten skadelig solarium, så vil jeg absolutt anbefale dere sunspa body fitness. Spesielt dere som er aktive og liker å trene! Bor du i Førde-området er det bare din salong negler som selger sunspa. Der selger de den til laveste pris, faktisk like billig (og billigere) enn på nettbutikker som for eksempel coverbrands! Stikk innom din salong negler ved siden av best-bensinstasjon  / på andre siden av veien for firda billag. 329,- for en flaske med brunhet! ♥

3 Kommentarer

Veronika BS

02.07.2014 kl. 17:56
Den skal jeg prøve! :)

theresekristina

02.07.2014 kl. 18:52
Då må eg innom der! :)

Renate

22.07.2014 kl. 19:10
Kor du kjøper denne?

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits