The magic of Udo's choice

  • 29.04.2014 kl. 15:53

For ikke så lenge siden fikk jeg et spørsmål om jeg går på noen form for supermat. Tenkte jeg kunne lage et eget innlegg som svar til dette, for det er jo tydelig noe som opptar ganske mange nå for tiden. Vel, jeg har prøvd litt ulike typer supermat. Blant annet hvetegress, multitabletter, spirulina osv. Jeg har kuttet ut det meste fordi jeg rett og slett ikke følte at det var verdt pengene. Jeg merket liksom ingen revolusjonerende effekt på hverken kropp eller sinn, så da var det ikke nødvendig å bruke flere hundre kroner i måneden bare for å ha det. 

Når det er sagt, så er det en ting jeg fortsatt bruker å ta. Det er en oljeblanding kalt Udo's Choice som jeg har brukt i over 1 år nå. Den inneholder Omega 3, 6 & 9 fettsyrer, som er fettsyrer som mellom annet nærer hjernen, smører hud og ledd og styrker hjertet og indre organer. Jeg merket bare etter noen uker med udo's at huden min ble mer glødende, jeg fikk sterkere negler og håret så til og med litt sunnere ut! Ja, det høres bare ut som jeg prøver å selge produktet, men det var virkelig sånn det funket på meg.

Image hosting by imagehost.nordei.de Image hosting by imagehost.nordei.de

Hovedgrunnen til at jeg fortsatt tar denne blandingen er ikke pågrunn av utseendemessige resultater. Men heller av den enkle grunn at den inneholder de to fettsyrene kroppen ikke kan lage selv, nemlig Omega 3 & 6. Disse fettsyrene er viktig for å forhindre dårlig syn og hjerte- og karsykdommer, samtidig som de styrker hjernefunksjonen og kroppens utvikling generelt. 

Jeg tar en spiseskje hver morgen. Jeg skal ikke lyge å si at det smaker godt, for det gjør det nok ikke, men det er da så absolutt verdt det! Det er nå vi legger grunnlaget for kroppen vår når vi blir eldre, vet dere! Ta vare på den, for det er tross alt det viktigste man eier! Om du har lyst å prøve Udo's Choice, så kan det kjøpes her

3 Kommentarer

theresekristina

29.04.2014 kl. 15:57
Den skal eg faktisk teste! :)

Mia Elise

29.04.2014 kl. 17:29
men er det ikke bare å ta tran? :D

Malin H

29.04.2014 kl. 21:47
Jeg går på en diett, og fikk beskjed om å kjøpe denne. Jeg blander inn en teskje i havregrøten min hver morgen. Det smaker bedre, og du får ikke den ekle ettersmaken! Du får den jo i kroppen selv om du blander den i mat. :-)

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits