11 tips for en bedre hverdag

  • 06.04.2014 kl. 16:16

 God kveldsmat. Sett av litt ekstra tid om kvelden til å lage deg en god kveldsmat av din favoritt. Du kan for eksempel koke egg, lage te og skjære opp frukt? Lag gjerne litt ekstra også, så har du til en kjempegod frokost eller nistepakke dagen etterpå! For meg er dette utrolig viktig og jeg går gjerne hele dagen og gleder meg til kveldsmaten. Da har jeg jo gjennomført flere av to-do punktene på listen min, og derfor er et jubelmåltid helt på sin plass etter min mening!

 Ta initiativ. Ikke sitt og vent på at vennene dine skal ringe deg. Ring heller så fort du har en idé til noe å finne på, eller bare en ledig kveld hvor du ikke aner hva du skal gjøre. Inviter på kino, kafé, filmkveld, middag, eller gud vet hva! Tar du initiativet viser du også omtanke til dine venner, og de føler at du bryr deg. 

 Hobby. Gjør det du liker å gjøre. Du trenger absolutt ikke streve etter å finne en typisk hobby som å spille fotball eller håndball. Finn noe du virkelig gleder deg til! Hva med å skrive dagbok eller blogge, gå på gruppetimer, lage scrapping-bøker, gå fjellturer? Jeg har funnet mine favoritthobbyer som er denne kjære bloggen og ellipsemaskinen. Absolutt ingen tradisjonelle hobbyer, men gjett om jeg trives!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Vær forberedt. Forbered deg til neste dag før du legger deg: Legg fram klær, bøker og andre ting du skal ha med deg. På denne måten slipper du stress, og kan derfor ha en rolig og behagelig morgen. Husk at morgenen legger grunnlaget for resten av dagen!

 Egenpleie. Sett av noen timer eller en kveld til egenpleie en gang i uka. Jeg bruker å gjør dette på en travel hverdag, for det er da jeg ofte har behov for å stresse ned litt og gi meg tid til meg selv. 

 Tren. Som dere sikkert vet får man frigjort endorfiner av å trene. Derfor er trening en suuuper måte for å løfte humøret noen hakk! I tillegg blir man også i godt humør av å se fremgang og generelt god prestasjon hos seg selv. Jeg vet ihvertfall at jeg sover mye bedre og er generelt mye blidere når jeg er inne i gode treningsperioder!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Søvn. Søvn er utrolig viktig, men dessverre noe mange nedprioriterer. Det har jeg lett for å forstå, for det er jo så mye som skjer absolutt hele tiden. Ihvertfall når man går på skole og skal ha tid til lekser i tillegg til å være sosial og tjene penger. Men prøv så godt du kan å vær effektiv med alt annet, så du kan hente inn søvn når kvelden kommer. Jeg trenger for eksempel 8 timer søvn for at hjernen min skal fungere, og jeg regner med at det er likt for flere?

 Spis sunt. Velg det sunne alternativet når du skal spise og hold sukkeret til helgen. Da føler du deg mye freshere og mer opplagt. Her snakker jeg av erfaring, for jeg har hatt både en sunn og skikkelig usunn livsstil. Det å gå fra å spise sjokolade hver dag til å nesten kutte det helt ut har hjulpet utrolig mye på humøret mitt -tro det eller ei!

 Smil. Visste du at ved å smile kan du lure hjernen til å tro at du er glad? Altså: har du en skikkelig dårlig dag, så burde man prøve å fokusere på å smile. Viiiips så er dagen tilbake på topp!

Image hosting by imagehost.nordei.de

 Rydd. Rydding er ikke akkurat det gøyeste, men følelsen etterpå er så herlig! Tenk lukten av et rent og pent rom, 0 klær på gulvet og skoene stilt på rekke og rad i skapet. Aaah, da kan man virkelig slappe av og være stolt av seg selv altså!

 Noe å se frem til. Bestill en tur sammen med venninnegjengen, kjæresten eller en familiemedlem så du har noe å se frem til. Jeg har både en tur til Barcelona og Paris i kikkerten, og guurimalla så motiverende det er!

16 Kommentarer

Sølvi Birgitte Wærness

06.04.2014 kl. 16:20
Kjempe fine tips :D

ingrid

06.04.2014 kl. 16:21
Gode tips :)

06.04.2014 kl. 16:34
åå så bra innlegg!

Rebekka

06.04.2014 kl. 16:44
mange gode tips!:)

Kaisa Elise

06.04.2014 kl. 17:07
Fine tips :)

Silje

06.04.2014 kl. 17:14
åååh, du er så herlig ♡

Karina Larsen

06.04.2014 kl. 18:33
Kjempe gode tips :) Du er herlig! Ha en fantastisk søndag videre! <3

Stine

06.04.2014 kl. 20:13
Bloggen din er så utrolig bra! Du er en super inspirasjon og lager flott innlegg ❤️ Håper du har en strålende søndag og en flott uke, det fortjener du!

Benedicte Marie Skahjem Tokvam

06.04.2014 kl. 22:26
Åh, fantastiske tips - nesten så jeg vurderer å printe de ut! Jeg håper du har hatt en kjempefin søndag, Toril! Ønsker deg en god natt og en kjempefin uke <3 Klem

Toril Hornnes

06.04.2014 kl. 22:27
Stine: Åå, så god du er! Ha en strålende kveld videre <3

Celine

06.04.2014 kl. 23:39
Fine tips, skal prøve alle en dag :)

Karen

06.04.2014 kl. 23:42
Veldig gode tips! Følger en del av de selv, og ja de hjelper faktisk. Sånne ting som å legge frem klær, bøker og lage mat dagen før og å rydde og trene er veldig bra å gjøre før man legger seg synes jeg :)

annsirenmoenilsen

06.04.2014 kl. 23:43
bra tips :)

- komenter gjerne tilbake :)

Blog by L

07.04.2014 kl. 01:15
Så bra tips! :) Og kjempe fin blogg.

Marte

08.04.2014 kl. 21:20
Tusen takk for gode tips! Du er virkelig nydelig, både uten på og inni <3

Toril Hornnes

08.04.2014 kl. 21:30
Marte: Ååå, tusen millioner takk <3

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits