Svar på spørsmål om trening!

  • 21.06.2013 kl. 20:55

Heihei! Nå tenkte jeg å samle sammen spørsmål og svare på litt spørsmål om trening. Har bevisst prøvd å unngå å skrive direkte treningsinnlegg den siste tiden, rett og slett fordi jeg er redd for å skape kroppspress og gi ut feil informasjon osv. Jeg er jo tross alt ikke profesjonell, så husk på det når dere leser gjennom svarene! 
 
Kunne du lagt ut treningsplanen din for hver uke? Er så inspirerende! :)
Har faktisk skaffet meg en bok der jeg skriver detaljert hva jeg skal trene hver eneste dag i uken, derfor orker jeg ikke å skrive inn på dataen i tillegg. Beklager for dette, men det tar en del tid. Kan sikkert gjør det en gang i blant da!

Hvordan øvelser tar du på rumpe og bein? Hvor mange rep og set? 
Lårpress 10x3, knebøy 10x3 eller 10x6, fitnessball (ligger på ryggen, hever rumpa og ruller en fitnessball frem og tilbake med beina) 30x3, knebøy med kettlebell 20x3, hip thrust 10x3, squat mot veggen (sitter i 90 grader mot en vegg) 70 sekund x 3, bulgarsk utfall 10x3. 

Kan du legge ut før og etter bilder av treningen din? Er så inspirerende å se på, og du er så flink å trene og spise sunt!
Føler meg desverre ikke så komfortabel med å legge ut lettkledde bilder av meg selv på nettet. Fant et eksempel fra konfirmasjonen min da (2 år siden), ikke at man ser så mye av kroppen men dere ser kanskje en forandring i ansiktet? Har jo forandringer fra Januar i år til nå og, men fant ikke noen gode bilder i farten desverre..

Skal prøve å finne flere og bedre eksempler til senere!  

Kan du legge ut mal for treningsplanen din? Legge ut bilde av en tom treningsuke liksom? Hadde vært veldig mye til hjelp! 
Selvsagt kan jeg det! trykk HER for å komme til den. 

Hvor lager du treningsplanen din? Picasa? 
Noope, den lager jeg i pixlr.com! Kjempekjekt program som er veldig enkelt å bruke! 

Mørk sjokolade (70%) er det sunt? I små mengder? Eller kan man spise en hel plate uten at det gjør noe?
Jeg har hørt at mørk sjokolade er sunt for kroppen i veldig små mengder. Typ 2-3 biter annenhver dag. Det er sikkert veldig ulik mening om dette. Når det er sagt er jo selvsagt 70% eller enda bedre 86% sjokolade mye sunnere enn vanlig melkesjokolade! :-) 

Ka merke er dei speltlompene du bruke? 
Buer! 

Hvordan greier du å avstå fra sukker i hverdagen? Har du noen tips? 
Om jeg får søtsug finner jeg gode alternativer som yoghurt, frukt, bær, proteinsjokolade, proteinshake med sjokoladesmak osv! Det er så fantastisk mye som er både sunt og godt! Dessuten er det en regel som sier at om man dropper noe man er avhengig av i 2 uker, så er avhengigheten borte! Dette gjelder også sukker, og det funket for meg! 


Når familien din spiser middag, spiser du den maten uansett hva det er? Hvis de f.eks har kjøttkaker og poteter o.l. spiser du det da? 
Hjemme spiser vi som oftest både sunt og næringsrikt, fordi mamma er like opptatt av å være sunn som det jeg er. Hvis vi har noe "usunt" en sjelden gang så finner jeg meg heller noe annet. Jeg elsker jo å lage mat, så det er null problem!

Kor e treningstightsen din fra? 
Vet ikke helt hvilken du mener, men tightsene mine er fra Nike, adidas og favoritten er fra 2XU. 

9 Kommentarer

Charlotte Malene

21.06.2013 kl. 21:35
fine bilder og bra svart!!

sminkedokka997

21.06.2013 kl. 21:59
bra svar :)

Cesilie

21.06.2013 kl. 22:07
du har en så utrolig fin å inspirerende blogg, du fikk akkurat en ny leser <3

Marianne

22.06.2013 kl. 00:06
Bra svart :)

Du er så vakker :)

bestforlast

22.06.2013 kl. 12:03
Bra svar! Liker bloggen din kjempe godt<3

Mari

22.06.2013 kl. 19:30
spiser du ofte yoghurtnøtter? hvor mye ca? og spiser du ofte vanlig nøtter også, og hvor mye ca? :) du er flink, stå på!

Sanna

23.06.2013 kl. 12:43
Ansiktet forandrer seg veldig i denne perioden av livet, så det blir vel kanskje en smule feil å vise et bilde der du har på deg så mye klær(sikter til konformasjonsbildet ditt)... Skulle gjerne likt å sett et bilde der du feks har på deg litt mindre klær eller noe som sitter litt mere til kroppen. Ellers knallbra jobba!

Toril Hornnes

23.06.2013 kl. 14:02
Sanna: Jeg vet bildet var veldig dårlig, men hadde som sagt ikke noen andre bilder å slenge med i farten. Kan legge til at jeg har mistet ca 10 kg i løpet av de 2 årene, og at jeg skal prøve å finne bedre eksempel til senere :-D

Toril Hornnes

23.06.2013 kl. 14:04
Mari: Prøver å holde yoghurtnøttene til kos i helgene, for det er en del sukker og kalorier i de! Vanlige nøtter spiser jeg sjeldent siden jeg ikke liker det så godt, men jeg vil ikke tro at usaltede nøtter i små mengder er så ødeleggende for kroppen? Du kan jo prøve å google litt? :D

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits