Sweet seventeen

  • 19.06.2013 kl. 22:44

På lørdag var jeg jo i 17-års bursdag til fineste Amalie & Julie! Var utrolig gøy, med masse nye folk og selvsagt også de gode gamle♥ Går jo på en annen skole enn de gamle vennene mine nå, så det er desverre ikke så altfor ofte jeg møter de lengre. Det gjorde derfor denne bursdagen ekstra kjekk! Som dere kanskje ser på bildene under var det white-party, og vertene hadde virkelig lagt arbeid i bursdagen med både velkomstdrinker, typ 20 ulike tapasretter, utebord og masse deilig dessert!  

(Bildene er lånt fra Ane & Amalie)
Ser dere maten eller? Herregud, det må være det beste jeg har fått servert noensinne! Tapas er helt klart favoritten min, og så var det oreokake, gulerotkake og muffins til dessert, og jeg bare "hallelujaaa". Gjett hvem som var i himmelen og endte opp med å spise litt for mye... Haha, det er akkurat sånn bursdager skal være? 

I morgen skal jeg på jobb, og deretter kan jeg endelig si meg ferdig med 1. året på media og kommunikasjon! Skal si det har har vært et lang år med både opp og nedturer, og nå er jeg suuperspent på hva jeg skal gjør til høsten. Valget står mellom å fortsette MK her i Førde eller å rett og slett flytte til Bergen for å gjøre det samme. Vi får se hva som skjer! Har forresten fått en del spørsmål om trening osv, så tenkte å samle det opp i et innlegg! Bare spør mer om det er noe dere lurer på, så skal jeg gjøre mitt beste for å svare! :-)

3 Kommentarer

Mathilde

19.06.2013 kl. 22:50
Det hørtes gøy ut! Og så mye godt :-) Spennende med skole!

Wanda Luedy

19.06.2013 kl. 23:12
Det så helt sinnsykt digg ut!!! Spør om de kan invitere meg til neste år :)))))

Stine

21.06.2013 kl. 15:31
Den maten så helt himelsk ut! det er så koselig å være i bursdag.

Skriv en ny kommentar

Toril Hornnes

Hei, og tusen takk for at du stikker innom her! Mitt navn er Toril Hornnes og jeg er en helt alminnelig jente som har valgt å skrive blogg ved siden av studiene mine på BI. Her inne ønsker jeg å utfolde meg kreativt, dele små og store hendelser, min moteinteresse og andre inspirerende elementer. Velkommen skal du være!

Søk i bloggen

Annonser


Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits